Dedeh Winingsih – Nu Geulis Pundung (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Nu Geulis Pundung (Lirik Lagu) 

Diluhureun Kota Bandung. Langit ceudeum mega hideung.
Ngadingding minuhan Bandung. Jiga anu geulis pundung.
Nya naon jadi totonden. Dina peuting pangharepan.
Pan kuring keur nandang gandrung. Sedih nu keur alum muyung.

Keclak na cipanon ngeumbeung. Marengan keclak ci hujan.
Ting paralak ninggang daun. Nembalan kasedih hate.
Dina waktu peuting eta. Simpe teu aya suara.
Ngan bisa ngumbar lamunan. Ngalangkang ukur ciptaan.

Sora suling jeung jentreng na kacapi. Tembang cianjuran asih.
Mapaes … Peuting simpe. Malar bisa dipepende.
Keterangan Album :
Genre : Kliningan
Album : Sutra Bodas
Sinden : Dedeh Winingsih.
Wira Swara : Mang Memed
Pimpinan : Joemadi
Pirigan Gamelan : Sampurna Group
Produksi : Sampurna Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Cinta Kuring
Golewang
2
Nu Geulis Pundung
Eling - Eling
3
Sutra Bodas
Palimanan
4
Sulaya
Sinyur


Comments