Dedeh Winingsih – Nyampeur Pasini (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Nyampeur Pasini (Lirik Lagu) 

Langit lenglang bulan ca’ang. Bentang ge milu baranang.
Jiga teu aya karingrang. Kawas rek nandingan beurang.
Rek nyampeur pasini ati. Da baheula geus pasini.
Pasini hayang ngahiji. Sanajan neupi ka pati.

Sugan bae tineukanan. Ulah rek aya halangan.
Deudeuh na asih dua’an. Maksud hayang tineukanan.
Pasini anu baheula. Ayeuna kasampeur deui.
Lalakon anu katukang. Ebreh atra narembongan.
Keterangan Album :
Genre : Kliningan
Album : Angin Lamping
Sinden : Dedeh Winingsih.
Pirigan Gamelan : Sampurna Group
Produksi : Sampurna Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Angin Lamping
Kidung
2
Rasa Katresna
Senggot Kaleran
3
Nyampeur Pasini
Gunung Sari
4
Srimanganti
Rancag


Comments