Dedeh Winingsih – Nyi Randa Midang (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Nyi Randa Midang (Lirik Lagu) 

Lamun geus sore nyi randa midang. Diuk dihareup bari sidendang.
Nyi randa midang tos menang dangdan. Hayang ditaksir hayang di sawang.
Rupana geulis kulit na bodas. Rambut na panjang di erok beulang.
Unggal jajaka atawa duda. Sok loba pisan anu kagoda.

Nyi randa ngawih hahariringan. Laguna sedih matak kataji.
Lamun diteuteup ti ka’anggangan. Nyi randa imut bari ngeuletan.
Nyiranda midang tos menang dangdan. Sok jalan – jalan dipakarangan
Sok disuitan sok dikeprokan. Ku unggal jalma nu mikahayang.
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Daun Pulus II
Sinden : Dedeh Winingsih.
Pirigan Gamelan : Sampurna Group Karawang.
Produksi : Sampurna Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Daun Pulus II
Hayam Ngupuk
2
Kalakay Muntang
Nyiranda Midang
3
Neng Lilis
Banjaran
4
Pintu Terbuka
Kulu – Kulu Karawang


Comments