Dedeh Winingsih – Pasar Jaringan (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Pasar Jaringan (Lirik Lagu) 

Juma’ah nu mawa bungah. Komo mun keur ca’ang bulan
Mojang jeung jajaka midang. Randa jeung duda ngalanglang.
Pernah na di tatar wetan. Sisi basisir lautan.
Aya ngaran pasar jaringan. Rame dipake hiburan.

Hawar – hawar sora gitar. Ngageulik sora suling.
Lagu Jawa Cirebonan. Matak kelar ketuk tilu.

Jajaka ka bandang mojang. Basa di pasar jaringan
Nyiranda kapelet duda. Kulem na teu bisa tibra.
Duh … Aduh … Aduh …. Geus hayang patepung deui.
Duh ieung kaimpi – impi. Panasaran heunteu jadi.

Tepung di pasar jaringan. Hanjakal heunteu pasini.
Hate ngait hese poho na. Kajaring ku simaneh na.
Keterangan Album :
Genre : Kliningan Modern
Album : Cinta
Sinden : Dedeh Winingsih.
Wira Swara : Mang Barna
Kendang : Mang Bao Sanjaya
Pirigan Gamelan : Sampurna Group
Produksi : Kencana Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Cinta
Tembok Bahagia
2
Teuteup Bulan
Neundeun Kadeudeuh
3
Pasar Jaringan
Uceng
4
Renggong Manis
Carecet Bodas


Comments