Dedeh Winingsih – Peuting Nu Urang (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Peuting Nu Urang (Lirik Lagu) 

Peuting ieu …. Enung. Peuting nu urang.
Sepi jempling taya suara hariring …. Matak hariwang.
Alam endah disanding bulan purnama … Bulan purnama.
Simpe jeumpeu matak betah ngumbara di paweunangan … dipaweunangan.

Peuting eta …. Eulis. Kuring kapahung.
Sasar lampah heunteu puguh nu dijugjug … Ilang tujuan.
Natar ngidul milang imah ngitung lembur … Nyileuk katukang.
Malik ngaler mapay tapak. Jog anjog ka gedong kosong …. Nu poek mongkleng.

Peuting nu urang harita datang. Ukur nembongan … Reup sakiceup kasileup.
Peuting nu urang peuting impian. Indit na bareng jeung datang na cahaya
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Sintren
Sinden : Dedeh Winingsih.
Pirigan Gamelan : Sampurna Group Karawang.
Produksi : Sampurna Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Ronggeng Geulis
Sedih Prihatin
2
Sintren
Peunggas Hareupan
3
Sasambat
Humandeuar
4
Sariak Layung
Peuting Nu Urang


Comments