Dedeh Winingsih – Ronggeng Geulis (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Ronggeng Geulis (Lirik Lagu) 

Nyi ronggeng …. Nyi ronggeng geulis.
Beut ku lucu …..Ari nu geulis.
Nyi ronggeng …. Pinuh ku madu mamanis.
Mun panggih lan teu narawis. Bakating teuing ku laris.

Ditilik ti gigir leunggik. Diteuteup ti hareup sieup.
Mun ti tukang estu lenjang. Geulis lain pupulasan.
Nyai ronggeng alus rupa hade sora. Estu taya kuciwa na.
Jadi catur balarea …. geuningan.
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Sintren
Sinden : Dedeh Winingsih.
Pirigan Gamelan : Sampurna Group Karawang.
Produksi : Sampurna Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Ronggeng Geulis
Sedih Prihatin
2
Sintren
Peunggas Hareupan
3
Sasambat
Humandeuar
4
Sariak Layung
Peuting Nu Urang


Comments