Dedeh Winingsih – Salam Manis (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Salam Manis (Lirik Lagu) 

Salam …. Salam manis. Salam kameulang nu geulis.
Cucunduk kembang katresna. Nyeulang mangsa anjeun miang.
Saulas imut nu manis. Kasmaran mimiti ngancik.
Nyungsung na geus na jajantung. Birahi nyangred na ati.

Salam manis ti salira. Jadi ka bayang kacipta
Deuh .. adeuh saha maneh na. Naha beut sesah hilap na.
Waktu maneh na gugupay. Hate kuring leuleunyapan.
Leumpang ge asa teunangan. Duh … Hate kabiruyungan.

Salam manis katampi dinteun kamari. Hate bagja najan sakeudik katampi.
Moal rek dipopohokeun 2x. Deudeuh jungjunan satungtung maneh
Salam manis nu munggaran. Ngait asih panghareupan
Salam soca tembus rasa. Gumulung jeroeun dada.

Duh kameulang hate. Anjeun nu bisa mepende.
Nu bisa ngubaran hate. Salam manis ti salira.
Keterangan Album :
Genre : Kliningan
Album : Carecet Bodas
Sinden : Dedeh Winingsih.
Alok / Wira Swara : Mang Barna.
Pirigan Gamelan : Gamelan Klasik Abadi
Produksi : Pandawa Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Carecet Bodas
Kidung Ibu Pertiwi
2
Kataji Nyi Ronggeng
Tepung Dipanggung
3
Salam Manis
Rancagan
4
Kulu – Kulu Gancang
Istri Padati


Comments