Dedeh Winingsih – Sanga Gancang (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Sanga Gancang (Lirik Lagu) 

Daun kawung jeung tarate. Katinggal pucuk na piteus
Nu jangkung pujaan hate. Katinggal imut na pantes.
Kapungkur mah kota bratawi. Ayeuna mah gentos Jakarta.
Kapungkur mah patali jangji. Ayeuna patepang nyata.

Cangkurileung ngageuleupeur. Singaparna da leubak wangi.
Najan nineung abdi tegar. Nyangkir na mah mung saweungi.
Kilangbara jadi awi. Awi gombong da pitalieun.
Kilangbara jadi hiji. Ulah sok pikanyeurieun.

Manuk pi’it jeung kapinis. Dilebak na keur nyaratuan.
Sapamait samamanis. Nu disebat tea persatuan.
Di banjaran seu’eur buta. Dibaros seu’eur kompeni.
Panasaran ti baheula. Rek naros teu pati wani.

Daun kangkung jeung tarate. Katinggal pucuk na piteus.
Nu jangkung pujaan hate. Katinggal imut na pantes.
Kamana jalan cibulu. Rek nanjak ka cimandiri.
Kasaha abdi nyalu’uh. Mun mendak tunggara diri.
Keterangan Album :
Genre : Kliningan
Album : Imut Ka Saha
Sinden : Dedeh Winingsih.
Pirigan Gamelan : Sampurna Group
Produksi : Sampurna Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Imut Kasaha
Anggrek Bulan
2
Tawis Soca
Golewang – Sinyur
3
Awet Rajet
Sanga Gancang
4
Lara Lara – Sari Kaya
Angle


Comments