Dedeh Winingsih – Siga Maneh na (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Siga Maneh na (Lirik Lagu) 


Nu ngalangkung ngalangkang siga maneh na. Deudeuh … nu pinuh ku kaendahan.
Teuteup anjeun nyinaran ka hate kuring. Aduh 2x  .. Aringgis heunteu laksana.
Geulik seuri ka bawa ku angin peuting. Dina peuting anu weuning.
Damis nu kungsi ngagaris kana hate. Nu ngalangkung rek asih ngumbar birahi.

Aduh2x … Saha eta nu ngalangkung. Lamun pa’amprok abdi teh sungkan paturay.
Aduh ieung … Anjeun puserna kadeudeuh. Nu kacipta teu weleh ngajadi pikir.
Kungsi jangji urang bakal tepung deui.  Basa anjeun ngedalkeun carita endah.
Moal rek rimbitan lamun teu laksana. Nu ngalangkung ngalangkang siga maneh na.
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Hujan Girimis
Sinden : Dedeh Winingsih.
Pirigan Gamelan : Suwanda Group
Produksi : Pandawa Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Hujan Girimis
Daun Pulus Endah
2
Siga Manehna
Ulah Tumanya
3
Kembang Campaka
Kembang Ligar
4
Bardin
Cikapundung


Comments