Dedeh Winingsih – Tawis Soca (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Tawis Soca (Lirik Lagu) 

Dinteun kamari harita kungsi pasini … ieung.
Jeung nu geulis buah ati. Nganteur asih nu mimiti.
Mun pareng weungi keur simpe. Salira kabayang wae.
Nu cumantel dina hate. Lir anu kena ku jampe.

Mun weungi sok ka impikeun. Mun siang sok ka gundamkeun.
Ka baledog ku imut nu ditenggorkeun. Duh … asa nyanding di gigireun.

Waktu patukeur carita. Ciri pameungkeut subaya.
Jariji mageuhan cinta. Lelepet tawis soca na.
Cingcing rupi belah rotan. Panyangcang rasa katresna.
Pinuh jadi panyileukan. Cinta na teu pupulasan.
Keterangan Album :
Genre : Kliningan
Album : Imut Ka Saha
Sinden : Dedeh Winingsih.
Pirigan Gamelan : Sampurna Group
Produksi : Sampurna Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Imut Kasaha
Anggrek Bulan
2
Tawis Soca
Golewang – Sinyur
3
Awet Rajet
Sanga Gancang
4
Lara Lara – Sari Kaya
Angle


Comments