Dedeh Winingsih – Tepung Dipanggung (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Tepung Dipanggung (Lirik Lagu) 

Pateupung Teuteup di panggung. Patepang dipasampangan.
Ukur imut bari ngangguk. Heunteu kedal ucap pisan.
Ngarasa diri kataji. Nembongan geuning … dina ciptaan (Impian).
Kasimbut ku harga diri. Teu hade Kuring balaka

Duh Geuning …. kuharianeun. Piraku teu tembus rasa … kupanasaran.
Melet nu kasep harese … Tungtung na sare (Teu bisa sare).
Laksana dina impian. Sok asa nya’an.
Keterangan Album :
Genre : Kliningan
Album : Carecet Bodas
Sinden : Dedeh Winingsih.
Alok / Wira Swara : Mang Barna.
Pirigan Gamelan : Gamelan Klasik Abadi
Produksi : Pandawa Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Carecet Bodas
Kidung Ibu Pertiwi
2
Kataji Nyi Ronggeng
Tepung Dipanggung
3
Salam Manis
Rancagan
4
Kulu – Kulu Gancang
Istri Padati


Comments