Dedeh Winingsih – Tepung Lawung (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Tepung Lawung (Lirik Lagu) 

Waktu patepung munggaran …Jungjunan. Adu teuteup jeung rasa kaheman.
Ngedalkeun rasa ka asih. Dina waktu urang dua’an.
Bulan jeung bentang nyaksian. Bagja keur urang duaan.
Angin peuting ngahiliwir. Nandakeun waktu geus peuting

Silih teuteup silih kiceup…Panutan. Silih toel silih ciwit
Tuluy na sok silih rangkul. Nembongkeun rasa ka asih.
Geus lawas pateupung deui. Jeung panutan buah ati.
Nu asal urang pa’anggang. Ayeuna patepung deui.
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Daun Pulus Beureum
Sinden : Dedeh Winingsih.
Pirigan Gamelan : Namin Group
Produksi : Pandawa Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Daun Pulus Beureum
Masket Hate
2
Nikmat Jeung Hikmah
Patepung Lawung
3
Katineung Ati
Nyi Darsilem
4
Murag Bulu Betis
Buah Kawung


Comments