Dedeh Winingsih – Teuteup Bulan (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Teuteup Bulan (Lirik Lagu) 

Bulan teh ku mani ngeumpray. Ca’ang na estu walatra.
Gupay na beut kapiraray. Na hate sungkan paturay.
Sok bulan geura moncorong. Sok atuh sing geura tembong.
Rek ngomong bari dipencrong. Kuring hayang ngajak ngomong.

Bulan ngangkang dina mega. Teu kawawa ku endah na.
Rek metik ku heunteu wasa. Ngan ukur hujan cimata.
Duh Bulan… bulan harepan. Kuring ukur nu puyang – payeung na.

Keterangan Album :
Genre : Kliningan Modern
Album : Cinta
Sinden : Dedeh Winingsih.
Wira Swara : Mang Barna
Kendang : Mang Bao Sanjaya
Pirigan Gamelan : Sampurna Group
Produksi : Kencana Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Cinta
Tembok Bahagia
2
Teuteup Bulan
Neundeun Kadeudeuh
3
Pasar Jaringan
Uceng
4
Renggong Manis
Carecet Bodas


Comments