Dedeh Winingsih – Uceng (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Uceng (Lirik Lagu) 

Kukupu sirama – rama. Eunteup dina regang huni.
Hirup kumbuh jeung sasama. Sing manis budi pahami.
Bangbara ngudag nyiruan. Eunteup dina regang na
Sanes kalakuan. Kedah jeung sabadrana

Peso raut peso cukur. Dipake ngeureut pawi.
Runtut raut reujeung batur. Ulah sok pakia – kia.
Meuli lilin ulah salah. Bisi pareum listrik deui.
Seni lain gawe ningkah. Tapi pikeun ngapimilik.

Kanu anggang sok tibeulat. Suka teuing lamun panggih.
Tibatan pegat duriat. Suka dibeli ku pati.
Subuh 2x ka soreang. Tanjakan ka cimareme.
Jauh 2x hoyong tepang. Tos tepang teu dipalire.

Balikpapan bale kambang. Mulang na rek meser cabe.
Balikanan mun kasorang. Matak rajeut hate wae.
Balebat mimiti beurang. Mega na udag – dagan.
Beurat ati mikahayang. Teu sangka beut kaliwatan.

Dibanjaran seu’eur buta. Dibaros seu’eur kompeni.
Panasaran ti baheula. Rek naros teu pati wani.
Daun kangkung jeung tarate. Katinggal pucuk na piteus.
Nu jangkung pujaan hate. Katinggal imut na panteus.

Kamana jalan cibulu. Rek nanjak ka cimandiri.
Ka saha abdi nyalu’uh. Mun mendak tunggara diri.
Keterangan Album :
Genre : Kliningan Modern
Album : Cinta
Sinden : Dedeh Winingsih.
Wira Swara : Mang Barna
Kendang : Mang Bao Sanjaya
Pirigan Gamelan : Sampurna Group
Produksi : Kencana Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Cinta
Tembok Bahagia
2
Teuteup Bulan
Neundeun Kadeudeuh
3
Pasar Jaringan
Uceng
4
Renggong Manis
Carecet Bodas


Comments