Dedeh Winingsih – Ulah Tumanya (Lirik Lagu 2)


Dedeh Winingsih – Ulah Tumanya (Lirik Lagu 2) 

Teu guna tumanya kamana abdi miang. Teu perlu tumanya kunaon abdi nangis
Ulah rek hanjakal upami abdi lunta. Jawabanna aya dianjeun pribadi.
Pegat na simpay jeung pegat katineung. Peupeusna piring jeung peupeus na harepan.
Naha salira teuing ku tega ngantunkeun. Kembang tunggara nalangsa taya ubar na.

Anjeun nyuguhkeun kembang harepan. Kuring kabeulit kabengbat ku amis madu.
Abdi kataji kapincut ku cinta palsu. Harta kuring pang mahal na sirna harita.
Teu guna tong nanyakeun mun abdi miang. Teu perlu tumanya kunaon abdi nangis.
Ulah rek hanjakal upami abdi lunta. Jawabanna aya di anjeun pribadi.
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Hujan Girimis
Sinden : Dedeh Winingsih.
Pirigan Gamelan : Suwanda Group
Produksi : Pandawa Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Hujan Girimis
Daun Pulus Endah
2
Siga Manehna
Ulah Tumanya
3
Kembang Campaka
Kembang Ligar
4
Bardin
Cikapundung


Comments