Itoh Masyitoh atau Imas Masyitoh – Ngimpi (Lirik Lagu)


Itoh Masyitoh atau Imas Masyitoh – Ngimpi (Lirik Lagu) 

Sare dina peuting tadi. Resep na taya hingga na.
Patepung jeung buah hate. Mani asa dikieu na.
Maneh na terus ngusapan. Bari nyarita na sopan.
Diuk mani ngadeukeutan. Mani asa dikieuna.

Hanjakal peuting harita. Kuring keur sare ka ganggu.
Sora trong - trong geus janari. Horeng kuring teh keur ngimpi.
Kahayang mah saban peuting. Ngimpi amprok jeung maneh na.
Aduh mani nikmat pisan. Mani asa dikieu na.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan.
Album : Ngimpi
Sinden : Itoh Masyitoh / Imas Masyitoh.
Kendang : Omang.
Pirigan Gamelan : Sampurna Group.
Pimpinan : Udi Samkara
Produksi : HM Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Ngimpi
Gogoda
2
Reret Mojang
Reret Akang
3
Sambel Medok
Awet Rajet
4
Karareu’eung
Mipit Kembang
5
Rarandaan
Bendrong Petit


Comments