Itoh Masyitoh – Awet Rajet (Lirik Lagu)


Itoh Masyitoh – Awet Rajet (Lirik Lagu) 

Rumah tangga jeung maneh na. Geus teu ka itung lilala.
Ti bujangan jeung parawan. Tepi ka geus reu’ay anak
Ari jodo teuteup pageuh. Tapi ngan pakucrut bae.
Teu kaop salah saeutik. Babari pisan mundeulik.

Nya atuh kudu kumaha. Rumah tangga jeung maneh na.
Sakieu geus anak loba. Maneh na euweuh eling na.
Tengah peuting jemplang – jempling. Dijujurung nitah balik.
Rek balik … balik kamana. Indung bapa geus teu boga.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan.
Album : Ngimpi
Sinden : Itoh Masyitoh / Imas Masyitoh.
Kendang : Omang.
Pirigan Gamelan : Sampurna Group.
Pimpinan : Udi Samkara
Produksi : HM Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Ngimpi
Gogoda
2
Reret Mojang
Reret Akang
3
Sambel Medok
Awet Rajet
4
Karareu’eung
Mipit Kembang
5
Rarandaan
Bendrong Petit


Comments