Itoh Masyitoh – Ayun Ambing (Lirik Lagu)


Itoh Masyitoh – Ayun Ambing (Lirik Lagu) 

Ari …. Ari ayun 2x ayun ambing. Di ayun mah diayun – ayun ku samping.
Duh … Diaping bari dijaring. Beurang peuting kapieling (Dipieling).
Ari …. Ari ayun 2x ayun ambing. Di ayun mah diayun – ayun ku samping.
Duh … Mun peuting sok mindeung nyaring. Tibeurang teu weuleh ringrang.

Ari …. Ari ayun 2x ayun ambing. Di ayun mah diayun – ayun ku samping.
Duh … Digaleong ku karembong. Diumbang ku tembang.
Ari …. Ari ayun 2x ayun ambing. Di ayun mah diayun – ayun ku samping.
Duh… taya peugat na kameulang. Deudeuh asih tanding.

Nelengnengkung 3x… Geura gede … geura jangkung.
Duh … Geura sakola sing jukung. Ka indung masing ngajurung.
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Salonpas
Sinden : Itoh Masyitoh (Si Riweuh)
Juru Kendang : Ujang Dayat.
Pirigan Gamelan : Langen Sari Group
Pimpinan : Dudi Permana.
Produksi : Dian record.
Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Salonpas
Taksir Abdi
2
Nelly dan Kelly
Sinjang Bodasan
3
Pipisahan
Lalagasan
4
Ayun Ambing
Kacang Asin
5
Leungiteun Teuteupeun
Kulu – Kulu Bem / Kulu – Kulu Gancang



Comments