Itoh Masyitoh – Dag Dig Dug (Lirik Lagu)


Itoh Masyitoh – Dag Dig Dug (Lirik Lagu) 

Beurang peuting teu daek cicing. Heunteu puguh aduh rarasaan.
Dag dig dig rasaning ati ieuh. Siga anu keuna jampe.
Mun beurang teu ngeunah dahar. Mun peuting teu bisa sare.
Hayang amprok jeung maneh na ieung. Dag dig dug jadi hareudang.

Dag dig dug asa digebuk. Kasenggol tuluy morongkol.
Teu toleh tuluy ngagoler. Jukut riut di dudut - dudut.
Ayeuna maneh na datang. Kabogoh nu dipicangcam.
Kumis carang siga barangbang. Dag dig dug lamun patepang.
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Ulah dicabak – cabak.
Sinden : Itoh Masyitoh (Si Riweuh)
Juru Kendang : Ujang Bey.
Juru Photo : Jaya Press
Pirigan Gamelan : Karawang Group
Pimpinan : M.A. Dimyati.
Produksi : MTR record.
Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Doraka Ti Kolot
Ulah di cabak – cabak
2
Saha
Mojang Pingitan
3
Nu Katilu
Bosenan
4
Dag dig dug
Meungpeng Sore



Comments