Itoh Masyitoh – Gogoda (Lirik Lagu)


Itoh Masyitoh – Gogoda (Lirik Lagu) 

Mulih timana …. Geuning angkat nyalira.
Dangdos mani direka. Niron anu ngora.
Pahili jeung lupa. Nepi poho ka rumah tangga
Sing tahan gogoda. Aduh 2x Sing asak riksa.

Mun indit ondangan. Duit dikantongan.
Jul jol disumputkeun. Hoyah maling aturan.
Cing cang keuling. Manuk cingkleung cineuteun.
Cing nguriling. Rek neangan pijodoeun.

Gogoda senang. Waktu kahayang nyandung.
Tapi pameugeut weunang. Sanajan dihadang.
Teu aya ka ringrang. Najan bojo galak jeung lancang.
Beut kalah gumujeung. Manahoreng sok beuki anteung.

Najan menang nguji. Bojo tambah hiji.
Eta nasib diri. Horeng gogoda rizki.
Cing cang keuling. Manuk cingkleung cineuteun.
Cing nguriling. Rek neangan pijodoeun.

Miyuni ku’uk. Gawe resep ngajentul.
Rajeun daek ngadekul. Nunggu sangu ngeubul.
Leuheung mun teu geumbul. Heunteu cara dititah macul.
Kalah tuluy piul. Alesan mah duh nyeuri bisul

Na kuhayang unggul. Kana gawe mumul.
Diceumpad murudul. Eta gogoda ngedul.
Cing cang keuling. Manuk cingkleung cineuteun.
Cing nguriling. Rek neangan pijodoeun.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan.
Album : Ngimpi
Sinden : Itoh Masyitoh / Imas Masyitoh.
Kendang : Omang.
Pirigan Gamelan : Sampurna Group.
Pimpinan : Udi Samkara
Produksi : HM Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Ngimpi
Gogoda
2
Reret Mojang
Reret Akang
3
Sambel Medok
Awet Rajet
4
Karareu’eung
Mipit Kembang
5
Rarandaan
Bendrong Petit


Comments