Itoh Masyitoh – Kacang Asin (Lirik Lagu)


Itoh Masyitoh – Kacang Asin (Lirik Lagu) 

Kacang asin 2x. Ka maos jalan ka banjar.
Abdi isin 2x. Rumaos abdi diajar.
Kacang asin 2x. Calingcing dina sampayan.
Abdi isin 2x. Hariring tambih lumayan.
Kacang asin 2x. Pancuran lami kenanga.
Ieu lagu Kacang asin. Haturan kanggo sadaya.
Kacang asin 2x. Diwadahan dikorangan.
Abdi isin 2x. Sok sieun ambon sorangan.
Kacang asin 2x. Dibantun ka sukajadi.
Abdi isin 2x. Sok sieun teu ngajadi.
Kacang asin 2x. Diwadahan dikorangan.
Abdi isin 2x. Bongan hese diteangan.
Kacang asin 2x. Kacang panjang diteukteukan.
Abdi isin 2x. Abdi hayang dideukeutan.
Kacang asin 2x. Dibantun ka sukajadi.
Abdi isin 2x. Sok sieun heunteu ngajadi.

Kacang asin Kacang hideung. Diwadahan kana keuling.
Abdi isin abdi nineung. Sok sieun teu tepang deui.
Kacang asin 2x. Dibantun ka ciangsana.
Abdi isin 2x. Enjing mah kantun wa’as na.
Kacang asin 2x. Rek dijual di Soreang.
Abdi isin 2x. Bongan hese dipimeulang.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Salonpas
Sinden : Itoh Masyitoh (Si Riweuh)
Juru Kendang : Ujang Dayat.
Pirigan Gamelan : Langen Sari Group
Pimpinan : Dudi Permana.
Produksi : Dian record.
Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Salonpas
Taksir Abdi
2
Nelly dan Kelly
Sinjang Bodasan
3
Pipisahan
Lalagasan
4
Ayun Ambing
Kacang Asin
5
Leungiteun Teuteupeun
Kulu – Kulu Bem / Kulu – Kulu Gancang



Comments