Itoh Masyitoh – Karareu’eung (Lirik Lagu)


Itoh Masyitoh – Karareu’eung (Lirik Lagu) 

Karareu’eung …. Keu’eung … Di sisi lamping.
Cuang – cieung ngumbara ditanah deungeun.
Karareu’eung …. Keu’eung … Di lembur batur.
Luak - lieuk da puguh taya baraya.

Nete asa seumplek … Nincak asa seumplak.
Seuseublakan tuluy keu’eung.
Kuring kitu salah … Kuring kieu salah.
Naha atuh kudu kumaha.

Karareu’eung …. Keu’eung… . Di sisi lamping.
Tegal eurih harendong da mani Liwung.
Karareu’eung …. Keu’eung… . Disisi lamping.
Cuang – cieung ngumbara ditanah deungeun.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan.
Album : Ngimpi
Sinden : Itoh Masyitoh / Imas Masyitoh.
Kendang : Omang.
Pirigan Gamelan : Sampurna Group.
Pimpinan : Udi Samkara
Produksi : HM Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Ngimpi
Gogoda
2
Reret Mojang
Reret Akang
3
Sambel Medok
Awet Rajet
4
Karareu’eung
Mipit Kembang
5
Rarandaan
Bendrong Petit


Comments