Itoh Masyitoh – Kulu Kulu (Lirik Lagu)


Itoh Masyitoh – Kulu Kulu (Lirik Lagu) 

Ka baros jalan ka lembang. Meser bensin dikalengan.
Sanaos raga pa’anggang. Batin teuteup sasarengan.
Ngahaja eundeuk – eundeukan. Bari tunggu pibuateun.
Ngahaja rek ngadeukeutan. Sugan we piduriateun.

Kuma disadana heulang. Gelik – gelik dina jati.
Kuma rasa na kameulang. Batin ceurik dina ati.
Ka cihaur ka cimeunyan. Ka kaler ka jampang deui.
Wiat saur ka jungjunan. Bilih teu patepang deui.

Meulak supa dijumaah. Sawareh dikaparakeun
Neda suka neda maaf. Teu tiasa nyugeumakeun.
Ngala suluh menang regang. Talina urang beungkeutan.
Najan badan tos pa’anggang. Batin mah urang teuleuman.

Leuweung deukeut cocongoan. Jalan na ka ranca galuh.
Meungpeung cakeut sosonoan. Da enjing bakal pajauh.
Ngala hui jeung rambat na. Dipeulak di kebon eurih.
Duh diri taya meunyat na. Mun mendak wae kapeurih.

Jauh tanjakan ka dano. Kuda dua harideung.
Jauh komo abdi sono. Cacakan deukeut ge nineung.
Abdi mah moal ka tonggoh. Sieun kabeulitan eurih.
Abdi mah moal miwanoh. Sieun manggihan kapeurih.

Rapih soteh ku kameja. Sesana didamel kondu.
Ceurik soteh ku kacida. Da bongan sok matak bendu.
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan.
Album : Ngimpi
Sinden : Itoh Masyitoh / Imas Masyitoh.
Kendang : Omang.
Pirigan Gamelan : Sampurna Group.
Pimpinan : Udi Samkara
Produksi : HM Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Ngimpi
Gogoda
2
Reret Mojang
Reret Akang
3
Sambel Medok
Awet Rajet
4
Karareu’eung
Mipit Kembang
5
Rarandaan
Bendrong Petit / Kulu - Kulu


Comments