Itoh Masyitoh – Lalagasan (Lirik Lagu)


Itoh Masyitoh – Lalagasan (Lirik Lagu) 

Lelengohan geus taunan. Gulang - guling ngan sorangan.
Heunteu aya nu maturan. Guguling nu dikeukeupan.
Tujuh taun lalagasan. Sedih loba panghinaan.
Aya ge nu ngadatangan. Ngan saukur ngaheureuyan.

Salilana rarandaan. Acan aya nu nanya’an.
Ngan saukur ngabayolan. Ukur dipake lumayan.
Ceuk rasa teu goreng rupa. Bisa ngawih jeung perceka.
Masih cukup ka jajaka. Tapi can aya nu bela.

Rajeun teh mileuleuheungkeun. Geuning ukur saulineun.
Harianeun …. Teungteuingeun. Nu puguh pikanyeurieun.
Pedah deukeut popotongan. Ulah asa kahalangan
Upama maksud miheman. Asal maksud nu nanya’an.

Mun pareng aya gantina. Meureun pikiran lugina.
Moal aya nu ngahina. Jongjon ngurus rumah tangga.
Tapi susah rek rimbitan. Can aya nu ngalayanan
Hese milih keur panutan. Taun – taun lelengohan.
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Salonpas
Sinden : Itoh Masyitoh (Si Riweuh)
Juru Kendang : Ujang Dayat.
Pirigan Gamelan : Langen Sari Group
Pimpinan : Dudi Permana.
Produksi : Dian record.
Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Salonpas
Taksir Abdi
2
Nelly dan Kelly
Sinjang Bodasan
3
Pipisahan
Lalagasan
4
Ayun Ambing
Kacang Asin
5
Leungiteun Teuteupeun
Kulu – Kulu Bem / Kulu – Kulu Gancang



Comments