Itoh Masyitoh – Leungiteun Teuteupan (Lirik Lagu)


Itoh Masyitoh – Leungiteun Teuteupan (Lirik Lagu) 

Duh kembang hareupan. Teu daek ligar di taman.
Padahal geus lawas. Ditungguan ti beuh ditu.
Dianti – anti geus ti kamari. Ngan ukur bisa neuteup.
Na ulasna kiceup.

Bongan teu balaka. Harepan teu ditembongkeun.
Teu weuleh disideum. Hate ringrang sumoreang.
Inggis ku bisi rempan ku beja. Rek wakca balaka
Duh nunggu ligar na.

Duh ayeuna rek dipetik deungeun. Bakal ilang na sawangan.
Tinggal kuring deudeuh ngan sorangan. Kaleungitan ku teuteupeun.
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Salonpas
Sinden : Itoh Masyitoh (Si Riweuh)
Juru Kendang : Ujang Dayat.
Pirigan Gamelan : Langen Sari Group
Pimpinan : Dudi Permana.
Produksi : Dian record.
Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Salonpas
Taksir Abdi
2
Nelly dan Kelly
Sinjang Bodasan
3
Pipisahan
Lalagasan
4
Ayun Ambing
Kacang Asin
5
Leungiteun Teuteupeun
Kulu – Kulu Bem / Kulu – Kulu Gancang



Comments