Itoh Masyitoh – Meungpeung Sore (Lirik Lagu)


Itoh Masyitoh – Meungpeung Sore (Lirik Lagu) 

Hayu akang meungpeung sore. Meungpeung barudak sarare.
Tuh tingali langit tos angkeub. Naon heula sih … Hayu atuh kang.
Kumaha sih … Ieu teh moal jadi. Tos we ah abdi rek bubuka
Tuh da akang mani hararese. Usay – useuy naon heula.

Hanas budak ku abdi tos disarekeun. Disarekeun … Dibebenjokeun.
Ameh urang dua’an jongjon. Lamun rame 2x tuluy nongton
Aduh akang abdi mah era. Mun teu datang ka maneh na.
Meureun era ku indung bapa na. Jeung komo ku babaturanana.

Heunteu cara maneh na meunang ondangan. Gura – giru indit sorangan.
Pedah aya hiburan kliningan. Ameh jongjon 2x igeul – igeulan.
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Ulah dicabak – cabak.
Sinden : Itoh Masyitoh (Si Riweuh)
Juru Kendang : Ujang Bey.
Juru Photo : Jaya Press
Pirigan Gamelan : Karawang Group
Pimpinan : M.A. Dimyati.
Produksi : MTR record.
Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Doraka Ti Kolot
Ulah di cabak – cabak
2
Saha
Mojang Pingitan
3
Nu Katilu
Bosenan
4
Dag dig dug
Meungpeng Sore



Comments