Itoh Masyitoh – Mojang Pingitan (Lirik Lagu)


Itoh Masyitoh – Mojang Pingitan (Lirik Lagu) 

Kasiksa mojang pingitan. Ulin tara sembarangan.
Komo jeung abring – abriangan. Kaluar make aturan.
Sakapeung osok ngalamun. Rek kumaha lalampahan.
Kasaha nu ditungguan. Satuju kolot dua’an.

Lain bae teu kabita. Nempo batur suka – suka.
Pelesiran kanu pesta. Bareng jeung pilihanana.
Sakapeung ceurik sorangan. Anggeul baseuh cipanon.
Mikiran nasib sorangan. Nasib na mojang pingitan.
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Ulah dicabak – cabak.
Sinden : Itoh Masyitoh (Si Riweuh)
Juru Kendang : Ujang Bey.
Juru Photo : Jaya Press
Pirigan Gamelan : Karawang Group
Pimpinan : M.A. Dimyati.
Produksi : MTR record.
Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Doraka Ti Kolot
Ulah di cabak – cabak
2
Saha
Mojang Pingitan
3
Nu Katilu
Bosenan
4
Dag dig dug
Meungpeng Sore



Comments