Itoh Masyitoh – Monyet (Lirik Lagu)


Itoh Masyitoh – Monyet (Lirik Lagu) 

Peuting tadi abdi ngimpi. Ngimpi na aneh kacida
Dina impian aya lalaki. Tataekan dina awi.
Ku abdi teh digupayan. Lalaki teh kakarayapan.
Kahayang na diusapan. Jeta – jete rernyohan.

Aya rante dina cangkeng na. Dihaja kunu bogana.
Sanajan teu di calana. Pantes bae katembong na.
Mun jalma nu model kitu . Naha lalaki teh jiga kitu.
Ngimpi kira jam tilu. Oh monyet … kitu.
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Nu Mana Nu Akang
Sinden : Itoh Masyitoh (Si Riweuh).
Alok / Wiraswara : Iin Subarjah
Juru Kendang : Ujang Dayat.
Rebab : Suwarta.
Pirigan Gamelan : Group Rineka Gaya Jakarta
Produksi : Dian record.
Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Nu Akang
Teu Sangka
2
Dinyeunyeuri
Monyet
3
Ari Sugan Teh
Seni Warisan
4
Nu Mana
Tong Tang Tong Cis


Comments