Itoh Masyitoh – Nu Akang (Lirik Lagu)


Itoh Masyitoh – Nu Akang (Lirik Lagu) 

Ulah cangcaya kang …Percanten deh. Sajuta bangbara ngagoda … Moal kang
Cinta abdi mung hiji ka akang. Sadaya na ge nu akang.
Mo aya deui oh … Mo aya dua na. Sinatria nu wijaksana.
Hayang hirup babarengan. Hayang paeh sakuburan.

Ti ayeuna abdi rek jangji. Muga akang masing ati – ati.
Kajeun abdi kurang balanja. Asal ulah kurang dahar … kalung
Ari nu ieu neng anus aha. Oh … apan nu akang.
Ieu … ieu … anu saha. Sadaya na ge kapan nu akang.
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Nu Mana Nu Akang
Sinden : Itoh Masyitoh (Si Riweuh).
Alok / Wiraswara : Iin Subarjah
Juru Kendang : Ujang Dayat.
Rebab : Suwarta.
Pirigan Gamelan : Group Rineka Gaya Jakarta
Produksi : Dian record.
Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Nu Akang
Teu Sangka
2
Dinyeunyeuri
Monyet
3
Ari Sugan Teh
Seni Warisan
4
Nu Mana
Tong Tang Tong Cis


Comments