Itoh Masyitoh – Nu Mana (Lirik Lagu)


Itoh Masyitoh – Nu Mana (Lirik Lagu) 

Aduh Aa… abdi teh cape. Kitu salah … Kieu lain.
Kumaha atuh … kumaha. Nu mana atuh A… nu mana.
Rarasaan kurang kumaha. Kitu mangga … kieu mangga.
Abdi nyerah sagala mangga. Nu mana atuh A … nu mana.

Hayu atuh geura kadieu. Geura pok … geura tempo.
Abdi ripuh mikiranana. Nu mana atuh A … Nu mana
Kesel ah kabina – bina. Asa na teh abong teuing.
Dasar lalaki pinter sorangan. Eleh ge hoyong menang.

Eta nyai nu kotak beureum. Kajeun goring mo matak bosen.
Dipake na teu eureun – eureun. Kameja batik mah jiga modern.
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Nu Mana Nu Akang
Sinden : Itoh Masyitoh (Si Riweuh).
Alok / Wiraswara : Iin Subarjah
Juru Kendang : Ujang Dayat.
Rebab : Suwarta.
Pirigan Gamelan : Group Rineka Gaya Jakarta
Produksi : Dian record.
Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Nu Akang
Teu Sangka
2
Dinyeunyeuri
Monyet
3
Ari Sugan Teh
Seni Warisan
4
Nu Mana
Tong Tang Tong Cis


Comments