Itoh Masyitoh – Pipisahan (Lirik Lagu)


Itoh Masyitoh – Pipisahan (Lirik Lagu) 
 

Lamun anjeun arek mulang. Jungjunan tong rurusuhan.
Cipanon nu ngagarendang. Teu kiat kedah pa’anggang.
Kiwari geus luas pisan. Seredet na hate ragas.
Kanya’ah musnah ku ca’ah. Ca’ah na duriat dua’an.

Hiji peuting anu simpe. Nyileuk na hate teu sare.
Nyeublak nyeredet na hate. Teu kalis ku dipepende.
Kiwari geus jalir jangji. Teu satia dipiati.
Panutan geus boga ganti. sanaos dianti – anti.
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Salonpas
Sinden : Itoh Masyitoh (Si Riweuh)
Juru Kendang : Ujang Dayat.
Pirigan Gamelan : Langen Sari Group
Pimpinan : Dudi Permana.
Produksi : Dian record.
Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Salonpas
Taksir Abdi
2
Nelly dan Kelly
Sinjang Bodasan
3
Pipisahan
Lalagasan
4
Ayun Ambing
Kacang Asin
5
Leungiteun Teuteupeun
Kulu – Kulu Bem / Kulu – Kulu Gancang



Comments