Itoh Masyitoh – Saha (Lirik Lagu)


Itoh Masyitoh – Saha (Lirik Lagu) 

Saha anu bu’uk na pondok. Bulu panon ditambahan.
Halis carang sok dicukur. Awewe jaman modern.
Awewe  …. Awewe … Awewe jaman modern.
Awewe jaman modern. Bulu panon ditambahan.
Lamun disidik - sidik. Jiga beurit kahujanan

Saha anu bu’uk na gondrong. Bu’uk gondrong karusut.
Dangdangan kumaha karep. Lalaki jaman modern.
Lalaki … lalaki .. Lalaki jaman modern.
Lalaki jaman modern. Dangdangan jiga bah jampang.
Rasa kasep mun dipandang. Ngaroko na tambah tampang.

Saha anu ambeuk osok ceurik. Kabogoh direbut batur ceurik.
Komo mun salaki teu balik. Awewe gawe na ceurik.
Awewe .. awewe. Awewe gawe na ceurik
Awewe gawe na ceurik. Komo mun usum paceklik.
Gawe na sok gadag – gidig. Mun teu boga duit camberut.

Saha nu sok ambeuk – ambeukan. Boga dosa miheula’an.
Lalaki pinteur sorangan. Teu cara aya kahayang.
Lalaki … Lalaki …  Lalaki pinteur sorangan.
Lalaki pinteur sorangan. Kajeun salah hayang menang.
Awewe di imah melong. Lalaki nu unclang anclong
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Ulah dicabak – cabak.
Sinden : Itoh Masyitoh (Si Riweuh)
Juru Kendang : Ujang Bey.
Juru Photo : Jaya Press
Pirigan Gamelan : Karawang Group
Pimpinan : M.A. Dimyati.
Produksi : MTR record.
Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Doraka Ti Kolot
Ulah di cabak – cabak
2
Saha
Mojang Pingitan
3
Nu Katilu
Bosenan
4
Dag dig dug
Meungpeng Sore



Comments