Itoh Masyitoh – Salonpas (Lirik Lagu)


Itoh Masyitoh – Salonpas (Lirik Lagu) 

Najan lami rarandaan. Abdi mah tahan godaan.
Sanes piala bergilir. Teu nampi nu ngadon parkir.
Sanajan teu dianjangan. Kue apem mo bulukan.
Dirumat rejeung dirawat. Hanceungan jaga duriat.

Salonpas … Salonpas. Rieut sirah tempel salonpas.
Salonpas … Salonpas. Saurang ukur pas – pasan.

Palias istri rewangan. Nu nampi kerja sampingan.
Najan dipuja digoda. Tahan lama tak usah dipaksa.
Sanes piala pajangan. Bukan istri milik bersama.
Tapi wanita salonpas. Saurang ukur pas – pasan.

Salonpas … Salonpas. Rieut sirah tempel salonpas.
Salonpas … Salonpas. Saurang ukur pas – pasan.
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Salonpas
Sinden : Itoh Masyitoh (Si Riweuh)
Juru Kendang : Ujang Dayat.
Pirigan Gamelan : Langen Sari Group
Pimpinan : Dudi Permana.
Produksi : Dian record.
Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Salonpas
Taksir Abdi
2
Nelly dan Kelly
Sinjang Bodasan
3
Pipisahan
Lalagasan
4
Ayun Ambing
Kacang Asin
5
Leungiteun Teuteupeun
Kulu – Kulu Bem / Kulu – Kulu Gancang



Comments