Itoh Masyitoh – Sambel Medok (Lirik Lagu)


Itoh Masyitoh – Sambel Medok (Lirik Lagu) 

Hasil Patani muceukil. Dina hasil palawija.
Peupeulakan rupa – rupa. Anu aya paedah na.
Komo peulak kacang panjang. Diurab dikalapaan.
Campur gurih pake oncom. Bawang … Pecin … Gula Beureum.

Komo nu mulih ngadamel. Dituang na haneut - haneut.
Lauk asin sambel medok. Dicoel ku jengkol ngora.
Tuang sareng angeun haseum. Ponyo matak deudeuieun.
Ngariung saputra garwa. Matak hilap ka mertua.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan.
Album : Ngimpi
Sinden : Itoh Masyitoh / Imas Masyitoh.
Kendang : Omang.
Pirigan Gamelan : Sampurna Group.
Pimpinan : Udi Samkara
Produksi : HM Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Ngimpi
Gogoda
2
Reret Mojang
Reret Akang
3
Sambel Medok
Awet Rajet
4
Karareu’eung
Mipit Kembang
5
Rarandaan
Bendrong Petit


Comments