Itoh Masyitoh – Seni Warisan (Lirik Lagu)


Itoh Masyitoh – Seni Warisan (Lirik Lagu) 

Ti baheula geus ka catur. Jaman seniman kapungkur.
Seni buhun dayeuh manggung. Longser topeng … ronggeng mashur.
Warisan sepuh kapungkur. Galur na seni karuhun.
Kiwari masih kacatur. Sapanjang jaman mo luntur.

Asal ku urang piara. Ulah rek di sia – sia.
Poma ka silih ku junti. Cul laur teu dipiduli.
Anggur sing pek dipibanda. Pajukeun masing daria.
Ulah keundat dipisuka. Wariskeuneun kanu ngora.
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Nu Mana Nu Akang
Sinden : Itoh Masyitoh (Si Riweuh).
Alok / Wiraswara : Iin Subarjah
Juru Kendang : Ujang Dayat.
Rebab : Suwarta.
Pirigan Gamelan : Group Rineka Gaya Jakarta
Produksi : Dian record.
Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Nu Akang
Teu Sangka
2
Dinyeunyeuri
Monyet
3
Ari Sugan Teh
Seni Warisan
4
Nu Mana
Tong Tang Tong Cis


Comments