Itoh Masyitoh – Sinjang Bodasan (Lirik Lagu)


Itoh Masyitoh – Sinjang Bodasan (Lirik Lagu) 

Sinjang bodasan … Geuning Sinjang bodasan. Sinjang bodasan kaluaran nu baheula.
Tong luluasan … Jungjunan tong luluasan. Teumah na matak cilaka.
Ieu lagu …. Geuning Sinjang bodasan. Sinjang bodasan kiwari dibuka deui.
Ulah gampang nu manis da luluasan. Sok inggis tibeulat deui.

Ieu lagu … Jungjunan Sinjang bodasan. Diceuleup mah …. Diceuleup ku tembang.
Ulah waka …. Geuning da luluasan. Mun teuteup masih honcewang.
Ieu lagu … Geuning Sinjang bodasan. Dipirig mah … Dipirig Laras Madenda.
Ulah waka …. Jungjunan da luluasan. Bisi hanjakal eungkena.

Sinjang bodasan … geuning. Buah kapas Kapalaci
Waos bodas … geuning matak wa’as. Matak bingung pipikiran.
Sinjang bodasan … dunungan. Sinjang bodasan
Sinjang bodasan dikaput ku beunang hideung.
Tong luluasan …. geuning tong luluasan. Abdi mah sok mikatineung.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Salonpas
Sinden : Itoh Masyitoh (Si Riweuh)
Juru Kendang : Ujang Dayat.
Pirigan Gamelan : Langen Sari Group
Pimpinan : Dudi Permana.
Produksi : Dian record.
Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Salonpas
Taksir Abdi
2
Nelly dan Kelly
Sinjang Bodasan
3
Pipisahan
Lalagasan
4
Ayun Ambing
Kacang Asin
5
Leungiteun Teuteupeun
Kulu – Kulu Bem / Kulu – Kulu Gancang



Comments