Itoh Masyitoh – Teu Sangka (Lirik Lagu)


Itoh Masyitoh – Teu Sangka (Lirik Lagu) 

Ku heunteu di sangka – sangka. Engkang jalir tina jangji.
Paribasa bade satia. Ari pek ku nganyeunyeuri.
Duh Engkang panutan ati. Naha teu aya ras – rasan.
Ngarasula kadiri abdi. Malah teu aya kameulang.

Duh Gusti nu Maha Agung. Abdi tobat ku siksaan.
Geuring nangtung ngalanglayung. Teu paruguh rarasaan.
Iraha atuh bumela. Panutan ka diri abdi.
Ngarangkeup taya sulaya. Sangkan abdi bungah ati.


Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Nu Mana Nu Akang
Sinden : Itoh Masyitoh (Si Riweuh).
Alok / Wiraswara : Iin Subarjah
Juru Kendang : Ujang Dayat.
Rebab : Suwarta.
Pirigan Gamelan : Group Rineka Gaya Jakarta
Produksi : Dian record.
Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Nu Akang
Teu Sangka
2
Dinyeunyeuri
Monyet
3
Ari Sugan Teh
Seni Warisan
4
Nu Mana
Tong Tang Tong Cis


Comments