Itoh Masyitoh – Tong Tang Tong Cis (Lirik Lagu)


Itoh Masyitoh – Tong Tang Tong Cis (Lirik Lagu) 

Simpang siur balawiri. Pasosore mojang midang
Simpang siur … simpang jalan. Kareuseup na bujang lanjang.
Simpang siur … simpang jalan. Nonoman jajaka midang.
Simpang siur balawiri. Pakean nu warna – warni.

Tong tang tong cis 2x. Mojang 2x nu gareulis.
Tong tang tong cis 2x Norojol nawarkeun lapis.
Tong tang tong cis 2x. Deuleung deungseu. Sinjang songket empal beureum.
Mojang geulis nuju tuang sambel. Nuang na peupeureudeuyan.
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Nu Mana Nu Akang
Sinden : Itoh Masyitoh (Si Riweuh).
Alok / Wiraswara : Iin Subarjah
Juru Kendang : Ujang Dayat.
Rebab : Suwarta.
Pirigan Gamelan : Group Rineka Gaya Jakarta
Produksi : Dian record.
Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Nu Akang
Teu Sangka
2
Dinyeunyeuri
Monyet
3
Ari Sugan Teh
Seni Warisan
4
Nu Mana
Tong Tang Tong Cis


Comments