Nunung Nurmalasari – Hariring Hiji Peuting (Lirik Lagu)


Nunung Nurmalasari – Hariring Hiji Peuting (Lirik Lagu) 


Waktos weungi harita. Urang ngahariring.
Selang 2x dina simpe. Urang galecok na hate.
Mienya kaendahan. Anu ngangkleung 2x tineung.

Waktos weungi harita. Urang ngahariring.
Heas 2x tungtung embat. Meutik karungrum duriat.
Sinar nu patutunggul. Dina ngagateng na kalbu

Kunaon salira … ngeumbeung cisoca.
Waktos urang ngaguar aweuhan cinta.
Duh kapan dunya urang. Geus jadi hirup urang.
Nu satia mulasara galindeung na … galindeung na.

Sanaos teu kedal ucap hanjakal.
Aya perih kuniang ngimpenan diri …. ninetan ati.
Naha 2x lengkah beut ka ancikan asih.
Rakeut pageuh 2x dina tatapan deudeuh … anu urang.

Waktos weungi harita. Urang ngahariring.
Gupay 2x angin peuting. Ngabandang hiji carita.
Dalingding galura na. Kahirupan hiji cinta.

Keterangan Album :
Genre : Kliningan
Album : Naon Cenah
Sinden / Juru Kawih : Nunung Nurmalasari
Pangrawit : Kendang (Tosin Muchtar), Saron I (Yeyep Yusup), Saron II (Yahya Wahyudin), Peking (Yanuar), Bonang (Yuharno), Jenglong (Yusup), Go’ong (Nanang Suhendi), Rebab (Maman Suryaman), Demung (Odi Kusnadi), Rincik (Maman Sulaeman)
Pirigan Gamelan : Gentra Madya
Pimpinan : Nano Sutarno
Produksi : Dian Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Naon Cenah
Teuteup Imut
2
Naon Deui
Ka Abdi
3
Nanaonan
Hariring Hiji Peuting
4
Serat Asih
Kulu – Kulu Wayah na



Comments