Nunung Nurmalasari – Ka Abdi (Lirik Lagu)


Nunung Nurmalasari – Ka Abdi (Lirik Lagu) 


Pasosore jalan – jalan beberenjen. Najan iuh nganggo kacamata riben.
Soca buni gular – gileur kanu lenjang. Semu lungguh padahal mata karanjang.
Duh riben pindah kana tarang. Soca mencrong ka istri lenjang.
Sanes ka itu … Sanes ka ieu. Sanes ka itu ka ieu tapi gileur ka abdi.

Di bioskop pependak keur ngantay karcis. Ngajak imut bari muril – muril kumis.
Sagrebayan katawis waos na palsu. Tilas geubis tikusruk di pasar baru.
Duh waos keur nutup nu ompong. Ngajak imut waos na ompong.
Sanes ka akang … sanes ka emang. Sanes ka itu ka ieu tapi imut ka abdi.

Nyandak pulpen gotret nulis tumpak kaki. Pajarkeun the aku cinta sampai mati.
Rek dibikeun jiwa raga kanu lenjang. Harta banda eta mah keur mayar hutang.
Duh surat keur nu dipicangcam. Aksara na lir ceker hayam.
Sanes ka itu … Sanes ka ieu. Sanes ka itu ka ieu tapi surat keur abdi.

Keterangan Album :
Genre : Kliningan
Album : Naon Cenah
Sinden / Juru Kawih : Nunung Nurmalasari
Pangrawit : Kendang (Tosin Muchtar), Saron I (Yeyep Yusup), Saron II (Yahya Wahyudin), Peking (Yanuar), Bonang (Yuharno), Jenglong (Yusup), Go’ong (Nanang Suhendi), Rebab (Maman Suryaman), Demung (Odi Kusnadi), Rincik (Maman Sulaeman)
Pirigan Gamelan : Gentra Madya
Pimpinan : Nano Sutarno
Produksi : Dian Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Naon Cenah
Teuteup Imut
2
Naon Deui
Ka Abdi
3
Nanaonan
Hariring Hiji Peuting
4
Serat Asih
Kulu – Kulu Wayah na



Comments