Nunung Nurmalasari – Kulu Kulu Wayah na (Lirik Lagu)


Nunung Nurmalasari – Kulu Kulu Wayah na (Lirik Lagu) 


Sakawit na …. Abdi mah nganggap biasa.
Sering sumping … Sering nganjang. Teu aya anu diteang.
Matak abdi rada reuwas. Tumorojog datang wartos.
Cenah geuning bade sumping. Narosan seuja mastikeun.

Duka … Atuh duka. Teu kacipta abdi teh kedah kumaha.
Isin … Aduh isin. Teu disangka panya teh moal nya’an.
Naha … Atuh naha. Tikapungkur heunteu langsung nyimpeun saur.
Ari ayeuna balaka. Abdi mah sesah nampi na.

Abdi teguh moal nineung … Nineung Bandung. Geus pareum sok hurung deui.
Abdi narah moal ulin … Ulin Bandung. Tos purun sok alim deui.
Abdi moal bangbung ranggaek. Pabeulit purun jeung daek.
Mun sakali abdi moal. Tumeuteup Abdi mah moal.

Keterangan Album :
Genre : Kliningan
Album : Naon Cenah
Sinden / Juru Kawih : Nunung Nurmalasari
Pangrawit : Kendang (Tosin Muchtar), Saron I (Yeyep Yusup), Saron II (Yahya Wahyudin), Peking (Yanuar), Bonang (Yuharno), Jenglong (Yusup), Go’ong (Nanang Suhendi), Rebab (Maman Suryaman), Demung (Odi Kusnadi), Rincik (Maman Sulaeman)
Pirigan Gamelan : Gentra Madya
Pimpinan : Nano Sutarno
Produksi : Dian Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Naon Cenah
Teuteup Imut
2
Naon Deui
Ka Abdi
3
Nanaonan
Hariring Hiji Peuting
4
Serat Asih
Kulu – Kulu Wayah na



Comments