Nunung Nurmalasari – Naon Deui (Lirik Lagu)


Nunung Nurmalasari – Naon Deui (Lirik Lagu) 


Naon deui atuh kang. Abdi tos keursa … Sepuh tos doa.
Akang mah sok marojengka.
Naon deui atuh kang. Damel tos gaduh … Hasil tos puguh
Akang mah teu pararuguh.

Seu’eur teuing diemutan. Seu’eur teuing tinimbangan.
Sabar … sabar …. Pan kedah aya wateus na
Lami – lami teuing papacangan. Awon balukar na.

Naon deui atuh kang. Dinten nyerelek … Waktos tos nyantek
Akang mah bangun nu cuek
Naon deui atuh kang. Mun akang muyung … Abdi nu bingung.
Iraha kabala nyungcung.
Keterangan Album :
Genre : Kliningan
Album : Naon Cenah
Sinden / Juru Kawih : Nunung Nurmalasari
Pangrawit : Kendang (Tosin Muchtar), Saron I (Yeyep Yusup), Saron II (Yahya Wahyudin), Peking (Yanuar), Bonang (Yuharno), Jenglong (Yusup), Go’ong (Nanang Suhendi), Rebab (Maman Suryaman), Demung (Odi Kusnadi), Rincik (Maman Sulaeman)
Pirigan Gamelan : Gentra Madya
Pimpinan : Nano Sutarno
Produksi : Dian Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Naon Cenah
Teuteup Imut
2
Naon Deui
Ka Abdi
3
Nanaonan
Hariring Hiji Peuting
4
Serat Asih
Kulu – Kulu Wayah na



Comments