Nunung Nurmalasari – Serat Asih (Lirik Lagu)


Nunung Nurmalasari – Serat Asih (Lirik Lagu) 


Golontor duriat tret dina serat. Bray imut na … Bray asih na.
Kertas ditileup sairing leunyap. Amplop ditutup lah - lahan kareup.
Mugi kasurti ku ati. Mugi ka baca ku rasa.
Beureum hideung hoyong puguh. Neumbrak kapastian asih.
Ajining kaheman prek dina serat. Kenging maut dina geter dasar ati … Mugi katampi.

Keterangan Album :
Genre : Kliningan
Album : Naon Cenah
Sinden / Juru Kawih : Nunung Nurmalasari
Pangrawit : Kendang (Tosin Muchtar), Saron I (Yeyep Yusup), Saron II (Yahya Wahyudin), Peking (Yanuar), Bonang (Yuharno), Jenglong (Yusup), Go’ong (Nanang Suhendi), Rebab (Maman Suryaman), Demung (Odi Kusnadi), Rincik (Maman Sulaeman)
Pirigan Gamelan : Gentra Madya
Pimpinan : Nano Sutarno
Produksi : Dian Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Naon Cenah
Teuteup Imut
2
Naon Deui
Ka Abdi
3
Nanaonan
Hariring Hiji Peuting
4
Serat Asih
Kulu – Kulu Wayah na



Comments