Nunung Nurmalasari – Teuteup Imut (Lirik Lagu)


Nunung Nurmalasari – Teuteup Imut (Lirik Lagu) 


Ku leuleub sorot soca na. Teuteup na disangling kadeudeuh.
Na dada ngampar hareupan. Duh … Kalbu pinuh ku gandrung.
Harita urang patepang. Diri asa sakalangkang
Hate silih mikaheman. Sok sungkan kudu pa’anggang.

Kedah kumaha cara na. Kedah kumaha jampe na.
Sangkan saluyu ibu rama na. Bagja dua’an laksana.
Semu lir jalmi nunggu. Saur diukir nganti.
Patepung diluhur panggung. Padungdung kabala nyungcung.

Keterangan Album :
Genre : Kliningan
Album : Naon Cenah
Sinden / Juru Kawih : Nunung Nurmalasari
Pangrawit : Kendang (Tosin Muchtar), Saron I (Yeyep Yusup), Saron II (Yahya Wahyudin), Peking (Yanuar), Bonang (Yuharno), Jenglong (Yusup), Go’ong (Nanang Suhendi), Rebab (Maman Suryaman), Demung (Odi Kusnadi), Rincik (Maman Sulaeman)
Pirigan Gamelan : Gentra Madya
Pimpinan : Nano Sutarno
Produksi : Dian Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Naon Cenah
Teuteup Imut
2
Naon Deui
Ka Abdi
3
Nanaonan
Hariring Hiji Peuting
4
Serat Asih
Kulu – Kulu Wayah na



Comments