Cucun Cunayah – Mapay Rokok (Lirik Lagu)


Cucun Cunayah – Mapay Rokok (Lirik Lagu) 

Jisamsu kusir (Rokok) keretek. Ditumpakan ku supiah
Ditarik ku tapal kuda. Leumpang na nanjak ka gunung.
Maksud na rek meuli padi. Meuli na ti Bapak tani.
Dibanjur ku air mancur. Atawa ku banyu biru.

Terus meuli tales Bentul. Teu tinggaleun ikan emas.
Loba na Tiga Sembilan. Harga na ge Tiga Enam.
Dibeungkeut ku upas tambang. Diasakan dina langseung.
Dicaian dina gentong. Uyah na ku gudang garam.

Dituang na mani raos. Katuangan menak jinggo.
Nu gugupay aweh2. Bari nenjo bulan ngempray.

Keterangan Album :
Genre : Ketuk Tilu Jaipongan.
Album : Sinjang Bodasan.
Sinden / Juru Kawih : Cucun Cunayah.
Alok : Mang Memed.
Kendang : Mang Ajum.
Rebab : Mang Sompi.
Pirigan Gamelan : Seni Sunda Tumaritis.
Pimpinan : Lurah E. Hilman S
Direkam oleh : Majestic Recording .
Produksi : Ria Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Sinjang Bodasan
Suasana
2
Kacang Asin
Solontongan
3
Oray Welang
Jeruk Manis
4
Sagagang Kembang Ros
Mapay Rokok
5
Senggot
Bendrong Petit


Comments

Post a Comment